PlafondeilandenDe gewenste akoestische verademing bereikt u nu met de plafondeilanden van S.P.CeilingTrading. Deze vrijhangende panelen zweven als het ware onder uw bestaande plafond waardoor tweezijdige geluidsabsorptie bereikt wordt. De toegepaste materialen van de lichtgewicht plafondeilanden zijn speciaal ontwikkeld voor akoestische doeleinden, zodat resonantie en geluidsdruk uw gehoor niet langer zal bereiken. De plafondeilanden scoren in de hoogste klasse geluidsabsorptie (A).

De eilanden zijn slank en kaderloos waardoor de panelen in elk interieur tot hun recht komen. Uw ruimte krijgt gegarandeerd een andere look. Enerzijds bijvoorbeeld meer industrieel of anderzijds juist minder hol. Door het ophangsysteem wat de panelen het zwevende uiterlijk geeft, kunt u in verschillende lagen, overlappend of zelfs in een hoek monteren en zo uw eigen patronen creëren.

Klik hier voor de brochure.

 

PlafondeilandSoms is een conventioneel plafond bouwkundig niet toepasbaar. Of verdiend een bestaand plafond meer stijl. Plafondeilanden kunnen altijd toegepast worden. Uit architectonisch oogpunt of uit een praktische behoefte, of beide. Voor zowel aan het plafond als aan de wand.

De plafondeilanden bestaan uit 40mm dik zacht mineraal wol met rechte kanten. De zichtzijde is voorzien van een wit geverfd vlies, wat voorziet in een estetisch aantrekkelijk, glad, effen oppervlak. De achterzijde van het plafondeiland is voorzien van een wit akoestisch vlies.

 

Plafondeiland rondSPC-Rond

De SPC-Rond is een rond plafondeiland en wordt standaard geleverd in wit RAL 9010 en antraciet-grijs en kan eventueel in een andere kleur gespoten worden. Spuiten in kleur geeft een kleine vermindering in de absorptiewaarde.

Rond 900   x 40mm – wit
Rond 1200 x 40mm – wit en grijs
Rond 1600 x 40mm – wit

 

Plafondeiland Vierkant

SPS-Square (vierkant)

De basiskleur van de SP-plafondeilanden zijn wit RAL 9010 of antraciet-grijs en kunnen eventueel in een andere kleur gespoten worden. Spuiten in kleur geeft een kleine vermindering in de absorptiewaarde.

Vierkant     900 x 900 x 40mm – wit
Vierkant 1200 x 1200 x 40mm – wit en grijs

 

Huisartsenpost Schagen

SPR-Rectangle (rechthoek)

De SPR-Rectangle is een rechthoek plafondeiland en wordt standaard geleverd in wit RAL 9010 of antraciet-grijs en kan ook in een andere kleur gespoten worden.

Rechthoek   600 x 1200 x 40mm – wit
Rechthoek 1200 x 1800 x 40mm – wit en grijs
Rechthoek 1200 x 2400 x 40mm – wit

 

Plafondeiland sport

SPS-Sport 

De SPS-sport is leverbaar in vierkant. Deze eilanden zijn beschermd door middel van een senzimir verzinkte stalen kooi. Dit maakt deze plafondeilanden uitermate geschikt voor diverse sporten zoals voetbal, handbal, basketbal of volleybal.

De basiskleur van de SP-plafondeilanden zijn wit RAL 9010 en antraciet-grijs en kunnen eventueel in een andere kleur gespoten worden. Spuiten in kleur geeft een kleine vermindering in de absorptiewaarde.

Sport, vierkant 1200 x 1200 x 40mm – wit en grijs

 

 

U bent op zoek naar stijl in combinatie met akoestiek gemak. Onze witte en antraciet-grijze SP-plafondeilanden scoren qua geluidsabsorptie uitstekend, geluidsabsorptie klasse A. Prijstechnisch zijn onze plafondeilanden daarnaast ook nog eens zeer aantrekkelijk. Kortom, voor betrouwbare en kwalitatief uitstekende plafondeilanden bent u bij S.P.CeilingTrading aan het juiste adres. Wij verzorgen de levering van de platen en kunnen ook de montage tot in de puntjes regelen met ons eigen montage-team.

U kunt altijd vrijblijvend een monster ontvangen van de plafondeilanden van S.P.CeilingTrading. Neemt u hiervoor contact met ons op via email of via 0226 741 950.

Klik hier voor meer productinformatie.