Eenvoud en toch eenvoudige installatie met hoge akoestische waarden bereikt u nu met de plafondpanelen van S.P.CeilingTrading.

  • Basic plafondtegel
  • Afzonderlijk uitneembaar
  • Optimaal akoestisch resultaat
  • Eenvoudige installatie

Daar waar een plafond gewoon een traditioneel systeemplafond mag zijn, zijn de plafondtegels van S.P.CeilingTrading ideaal inzetbaar. Restaurants, hotelkamers, kantoren, winkels, showrooms, ziekenhuizen, klaslokalen, auditoria, etc. kunnen eenvoudig en snel worden voorzien van deze kwalitatief uitstekende plafondtegel.
Ook toepasbaar in bestaande profielen om de look van de ruimte te verfrissen. Het plenum blijft goed bereikbaar omdat elk paneel afzonderlijk, van onderuit uitneembaar is. Hierdoor blijft, na oplevering altijd de mogelijkheid bestaan om installaties boven het plafond aan te passen.

Plafondeiland SP500
SP500

U heeft hierbij de perfecte basistegel met de beste akoestische waarden uit de SP-serie gevonden. De SP500 is een vertrouwde tegel met een goede prijs/prestatie verhouding. De SP500 is een glaswol zachtminerale plafondplaat met een witte gespoten oppervlaktestructuur.

Als u kiest voor de SP500, kiest u voor eenvoudig gemak met een hoge dosis kwaliteit en flexibiliteit.

Klik hier voor de verschillende formaten en profielen van de SP500.

 

 

 

 

 

Plafondeiland
SP003

Wij bieden u hierbij de meest geschikte basistegel aan die u kunt vinden als u op zoek bent naar een goede mix in prijs en prestatie. De SP003 is een plafondtegel die deze vraag volledig beantwoord.

Het is een tegel uit de SP-serie inleg, de SP003 verschilt qua structuur ten opzichte van de SP004 en SP005 uit dezelfde serie. Deze tegel uit de SP-serie inleg is een hardminerale plafondplaat met een witte oppervlaktestructuur voorzien van kleine perforatie. Verkrijgbaar in 2 afmetingen.

Klik hier voor de verschillende formaten en profielen van de SP003.

 

 

 

 

Plafondeiland SP004
SP004

Wij bieden u hierbij de meest geschikte basistegel aan die u kunt vinden als u op zoek bent naar een goede mix in prijs en prestatie. De SP004 is een plafondtegel die deze vraag volledig beantwoord.

Het is een tegel uit de SP-serie inleg, de SP004 verschilt qua structuur ten opzichte van de SP003 en SP005 uit dezelfde serie. Deze tegel uit de SP-serie inleg is een hardminerale plafondplaat met een witte oppervlaktestructuur voorzien van kleine perforatie. Verkrijgbaar in 2 afmetingen.

Klik hier voor de verschillende formaten en profielen van de SP004.