Plafondeiland SP004
SP004

Klik op de tegel om de tegelstructuur van de SP004 te bekijken.

Wij bieden u hierbij de meest geschikte basistegel aan die u kunt vinden als u op zoek bent naar een goede mix in prijs en prestatie. De SP004 is een plafondtegel die deze vraag volledig beantwoord.
Het is een tegel uit de SP-serie inleg, de SP004 verschilt qua structuur ten opzichte van de SP003 uit dezelfde serie. Deze tegel uit de SP-serie inleg is een hardminerale plafondplaat met een witte oppervlaktestructuur voorzien van kleine perforatie.

Klik hier voor meer productinformatie.

De SP004 is verkrijgbaar in verschillende profielen en maten beschikbaar.

 

 

 

Inleg profiel getekendInlegprofiel

Plafondplaat inleg
Inleg profiel

De profielen blijven met inlegtegels zichtbaar wat zorgt voor een zakelijk en toch steriel karakter van de ruimte. Het plenum blijft goed bereikbaar omdat elk paneel afzonderlijk, van onderuit uitneembaar is. Hierdoor blijft, na oplevering altijd de mogelijkheid bestaan om installaties boven het plafond aan te passen.

Deze tegel is beschikbaar in de afmeting 600x600mm (square) en 600x1200mm (rectangle).

 

 


Doorzak profiel plafondplaatDoorzak profiel

Doorzak profiel
Doorzak profiel

Door de lichte verdieping van deze doorzak plafondtegel ontstaat een schaduweffect. De profielen worden met deze doorzaktegel meer subtiel zichtbaar ten opzichte van de basis tegel. Daar waar de visuele invloed groot is of speciale effecten van belang zijn is de SP004 doorzak ideaal inzetbaar.

Deze tegel is verkrijgbaar in de maat 600mmx600mm (square).

 

Wilt u vrijblijvend een monster ontvangen of een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via email of bel op 0226 741 950.