Plafondeiland SP500
SP500

Klik op de tegel om de tegelstructuur van de SP500 te bekijken.

U heeft hierbij de perfecte basistegel met de beste akoestische waarden uit de SP-serie gevonden. De SP500 is een vertrouwde tegel met een goede prijs/prestatie verhouding. De SP500 is een glaswol zachtminerale plafondplaat met een witte gespoten oppervlaktestructuur.

Als u kiest voor de SP500, kiest u voor eenvoudig gemak met een hoge dosis kwaliteit en flexibiliteit.

Klik hier voor meer productinformatie.

De SP500 tegel is verkrijgbaar in verschillende profielen en maten.

 

 


Doorzak profiel plafondplaatDoorzak profiel

Doorzak profiel
Plafondplaat doorzak profiel

Door de lichte verdieping van deze doorzak plafondtegel ontstaat een schaduweffect. De profielen worden met deze doorzaktegel meer subtiel zichtbaar ten opzichte van de basis tegel. Daar waar de visuele invloed groot is of speciale effecten van belang zijn is de SP500 doorzak ideaal inzetbaar.

Deze tegel is verkrijgbaar in de maat 600mmx600mm.

 

 


Verdekt profiel plafondplaatVerdekt (concealed) profiel

Verdekt (concealed) profiel
Verdekt (concealed) profiel

De SP500 verdekt (concealed) is een tegel waarbij de profielen uit het zicht worden genomen. Slechts de V-groef blijft zichtbaar. Dit zorgt voor een totaal nieuw uiterlijk in uw ruimte. Strak en sfeervol tegelijk, het geeft meer rust dan een traditioneel plafond.

De meest luxe tegel uit de SP500 serie. Qua akoestiek is ook deze tegel uit de SP500 serie de beste die u kunt vinden.

Deze tegel is verkrijgbaar in de maat 600mmx600mm.

 

Het plenum blijft bij beide profielen goed bereikbaar omdat elk paneel afzonderlijk, van onderuit uitneembaar is. Hierdoor blijft, na oplevering altijd de mogelijkheid bestaan om installaties boven het plafond aan te passen.  Als u kiest voor de SP500, kiest u voor eenvoudig gemak met een hoge dosis kwaliteit en flexibiliteit.

Geschikt voor restaurants, hotelkamers, kantoren, winkels, showrooms, ziekenhuizen, klaslokalen en auditoria. De ruimtes kunnen eenvoudig en snel worden voorzien van deze kwalitatief uitstekende plafondtegel.

Ook toepasbaar in bestaande profielen om de look van de ruimte te verfrissen.

Wilt u vrijblijvend een monster ontvangen of een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via email of bel op 0226 741 950.